Født til Løb af Christopher McDougall

Køb Født til Løb billigt her
For ca. et halvt år siden læste jeg "Born to Run" af Christopher McDougall. Jeg læste den på engelsk og det er den bedste løbebog jeg har læst - et fantastisk eventyr.

Nu kommer den på dansk og hvis du ikke allerede har den engelske udgave stående på hylden blandt dit løbelitteratur, så skal du forære dig selv den danske udgave med titlen "Født til Løb".

Født til Løb kan købes billigt her


FØDT TIL LØB er et storslået eventyr, der begynder med et simpelt spørgsmål: Hvorfor gør min fod ondt? I sin søgen efter et svar sætter Christopher McDougall sig for at finde Mexicos Tarahumara-indianere, verdens bedste distanceløbere, som kan løbe flere hundrede kilometer uden pauser og tilmed nyde hvert et minut.

At løbe uden løbesko er den nyeste trend, men Tarahumara'erne har gjort det i flere århundreder og høster fordelene ved det. McDougall tester ideen og tager os med på sin rejse fra de mest avancerede laboratorier på Harvard til bjergtoppe og dale, hvor et stigende antal ultraløbere presser sig selv til det yderste. Og han finder sin egen indre ultra-atlet, da han prøver kræfter med stammen, som næsten udelukkende løber barfodet, i et hæsblæsende 80km-løb gennem Kobberdalen i Mexico.
FØDT TIL LØB er en eftertænksom udforskning af menneskets ældgamle stræben og vil få dig til at indse, at nøglen til lykke måske ikke er længere væk end dine fødder.

Anmeldelser 
En hyldest til glæden ved løb
Washington Post

Ikke bare en traditionel bog til løbere, men til enhver som har drømt om at vove sig uden for deres tryghedszone.
TIM BUTCHER forfatter til Blood River

Opnår følelsen af den ultimative lykke, som løbere - ofte oplever midt i et endeløst løb.
SIMON KUPER Financial Times

Ganske enkelt den bedste bog, du nogensinde kommer til at læse om at løbe - den er fantastisk - og fantastisk livsbekræftende. 
LLOYD BRADLEY forfatter til The Rough Guide to Running

Om Christopher McDougall
Forfatter Christopher McDougall er tidligere krigskorrespondent for The Associated Press og er nu medredaktør på Men's Health. Han har skrevet for Esquire, The New York Times, Outside og Men's Journal. Han løber selv blandt Amish-folkets landsteder rundt omkring hans hjem i det landlige Pennsylvania.

Bogen er i øvrigt oversat af: Jacob Giese

Født til Løb kan købes billigt her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar